Poate ca titlul nu iti atrage foarte tare atentia, dar afla ca poti sa faci aceasta reteta in 25 de minute, deci cam cat ai face o portie de paste. In plus, te vei bucura de o combinatie de gusturi, care mai de care mai interesant. Ingrediente pentru marinata un sfert de cana de sos de soia 1/3 cana de apa 2 linguri de otet de vin sau de orez 1 lingura de amidon de porumb 1/8 lingurita de piper proaspat macinat Ingrediente pentru friptura 450 de grame de muschi de vita taiat in fasii subtiri 2 linguri de ulei de masline 2 ardei grasi taiati in felii subtiri 2 bucati de praz taiate in felii de 2 centimetri 2 linguri de ghimbir proaspat ras 4 catei de usturoi, tocat Amesteca toata ingredientele pentru marinada, scufunda apoi carnea si tine-o la frigider pentru cel putin 15 minute. Incalzeste o lingura de ulei, apoi caleste pentru 3 minute ardeii, partea alba a prazului, ghimbirul, usturoiul. Scoate pe o farfurie. Adauga si cealalta lingura de ulei si caleste pe rand cate jumatate din cantitatea de carne. Pune si marinata in tigaie si gateste-o pentru un minut, adauga carnea, legumele si partile verzi de la praz, mai tine un minut (timp in care amesteci ocazional) si indeparteaza de pe foc si serveste cu quinoa.