Farfalle cu ciuperci si spanac

|Oana Racheleanu |
Farfalle cu ciuperci si spanac

Ca tot este Dragobetele azi, ati putea incerca sa gatiti impreuna. Nu trebuie sa fie ceva complicat, ci doar ceva care sa va tina impreuna. 

Ingrediente
  • 170 de grame de farfalle 
  • 1 cana de felii de ciuperci proaspete
  • 4 cani de spanac tocat 
  • 1 ceapa tocata 
  • 1 lingura de ulei de masline 
  • 1 lingurita de cimbrisor
  • 2 catei de usturoi maruntiti
  • sare, piper 
  • 2 linguri de parmezan 
Fierbe pastele conform specificatiilor de pe ambalaj, in timp ce incingi intr-o tigaie uleiul. Adauga ceapa, ciupercile si usturoiul si caleste pentru 2, 3 minute. Pune spanacul, cimbrisorul si piperul si mai tine pe foc inca un minut. 
 
Rastoarna pastele fierte, amesteca usor si presara parmezan ras. Vei obtine 4 portii, de cate 219 calorii fiecare. 
 
Pofta buna! 
 
Distribuie articolul pe: