Enchilada este un preparat tipic mexican, foarte picant si aromat, iar "enchilada" inseamna "acoperit cu sos de ardei iute". Adauga quinoa, ca sa obtii un preparat sanatos, si porumb, fasole si avodaco ca sa iasa ceva delicios. Ingredinte 1 cana de quinoa jumatate de cana de porumb fiert jumatate de cana de fasole neagra fiarta 1 avocado taiat cuburi 2 linguri de frunze de coriandru tocate jumatate de lingurita de chimen 3/4 cana de branza cheddar rasa 3/4 mozzarella rasa Pentru sosul enchilada 1 conserva de rosii fara coaja 3 rosii medii bine coapte 2 ceapa 2 catei de usturoi jumatate de lingurita de chili pudra optional ardei iuti tocati Fa intai sosul. Toaca ceapa si usturoiul marunt si caleste-le pana se inmoaie. Adauga rosiile tocate marunt, iar cele din conserva sfaramate cu furculita. Se lasa pe foc 5 minute, nu trebuie sa scada foarte mult. Se condimenteaza cu sare, piper. Daca vrei mai iute poti sa adaugi chili pudra, cate o jumatate de lingurita, pana e pe gustul tau. Incinge cuptorul in timp ce intr-un bol mai mare amesteca quinoa cu sosul rezultat, porumbul, fasolea neagra, coriandru, chimenul si daca vrei mai iute, si ardeii tocati. Asezoneaza cu sare si piper, si adauga jumatate de cana de branza cheddar si jumatate de mozzarella. Intinde compozitia in tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt si presara branza ramasa. Tine la cuptor pentru 15 minute, apoi serveste imediat cu avocado si rosii.