Dureaza doar 25 de minute sa prepari o cina delicioasa, pe baza de pui si mere. Ingrediente 4 bucati de piept de pui fara piele, taiate in jumatati 1 ceapa mare taiata felii 1 mar taiat felii 1 cana de suc de mere 1 catel de usturoi tocat jumatate de lingurita de frunze proaspete de cimbru 2 linguri de mustar Dijon o lingura de ulei de masline sare Bate bucatile de piept de pui pana cand se subtiaza putin, apoi incalzeste uleiul intr-o tigaie. Soteaza puiul 3 minute pe fiecare parte, pana cand devine auriu. Adauga feliile de mar, sucul de mere, ceapa, usturoiul, cimbrul, jumatate de lingurita de sare si putin piper. Fierbe cu capac intre 6 si 8 minute. Scoate pe o farfurie puiul, merele si ceapa, apoi acopera-le pentru a se pastra calde. Mai fierbe sosul inca 5 minute, adauga mustarul si toarna totul peste pui.