VIDEO. Supa rece si iute de pepene rosu

VIDEO. Supa rece si iute de pepene rosu

Pe caldura asta, nu doar ca nu-ti vine sa stai in bucatarie cu aragazul pornit, dar nu-ti vine sa mananci ceva cald nici de-ti serveste cineva mancare gatita gata. Asadar, profitam de pepenele rosu si de faptul ca s-au inventat supele reci. 

 
Ingrediente pentru 4 portii
  • 6 cani de pepene rosu 
  • 2 rosii 
  • 1 castravete
  • 1 ardei iute, tocat 
  • 1 lime 
  • 1/4 cana de patrunjel tocat 
  • 1/4 cana de busuioc proaspat, tocat
Fa piure in blender, pe rand, pepenele rosu (cu sau fara seminte), rosiile (fara coaja) si castravetele. 
 
Intr-un bol mare, amesteca toate cele 3 piureuri. Trece apoi rezultatul obtinut printr-o sita, daca ti se pare ca este prea multa pulpa. Adauga patrunjelul, busuiocul, ardeiul iute si lime-ul. Presara sare dupa gust si tine la rece pentru 30 de minute. 
 
Serveste alaturi de bucati de pepene rosu si frunze de menta.