Salsa nu trebuie neaparat sa fie cu legume si in niciun caz picanta. Iar tortilla trebuie sa fie crocante, dar pot sa fie si dulci. Ingrediente Pentru tortilla cu scortisoara 10 bucati de tortilla 1/3 cana de zahar 1 lingurita de scortisoara spray cu ulei pentru gatit Pentru salsa de fructe 450 de grame de capsuni 200 de grame de zmeura 2 mere zeama de la o lamaie 2 kiwi 1 lingura de zahar brun Incalzeste cuptorul in timp ce amesteca zaharul cu scortisoara. Foloseste sprayul cu ulei pentru a stropi fiecare parte a tortillas si presara-le din amestecul de scortisoara si zahar. Taie fiecare tortilla in 12 bucati si da-le la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 8 – 11 minute. Curata merele de coaja si taie-le in cuburi mici, apoi stropeste-le cu 2 lingurite de zeama de lamaie si amesteca bine. Taie in cuburi mici si capsunile si kiwi, apoi amesteca-le cu toate celelalte ingrediente. Lasa-le la temperatura camerei cel putin 15 minute inainte sa le mancati. Foto: spendwithpennies.com