Aceasta salata dureaza numai 15 minute si este plina de vitamine. Partea buna este ca o poti face in avans si o poti manca peste cateva ore, asa ca e perfecta de luat la serviciu. Ingrediente 170 de grame de fasole verde proaspata 1/4 cana de ardei gras tocat 1/4 cana de rosii tocate 3, 4 linguri de branza feta patrunjel proaspat, tocat Dressing 3 linguri de ulei de masline extravirgin 1 lingura otet de vin alb 1 catel de usturoi, tocat jumatate de lingurita de patrunjel proaspat 1/4 lingurita oregano 1/4 lingurita de mustar dijon sare, piper Intr-un bol mic amesteca uleiul, otetul, usturoiul, patrunjelul, oregano, mustarul, sare si piperul. Lasa de-o parte si permite-le aromelor sa se amestece. Curata fasolea verde si rupe pastaile in doua bucati. Umple o craticioara cu apa si pune-o pe foc si pregateste un bol cu apa cu gheata. Atunci cand apa fierbe, adauga fasolea verde si las-o la fiert 3 – 5 minute. Scurge-le si muta-le imediat in bolul cu gheata. Scurge-le din nou si muta-le intr-un bol unde sa le amesteci cu ardeiul rosu, rosiile si dressingul pe care l-ai pregatit. Presara pe deasupra branza feta si patrunjel.