Vreau sa va propun un mic dejun care este pentru gurmanzi. Eventual sa il faceti intr-o dimineata de weekend cand simtiti nevoia de rasfat suprem. Nu are rost sa va mai spun ca este o alegere sanatoasa, doar stiti, noi nu prezentam altfel de retete. Haideti sa vedem ingredientele: – o jumatate de cana de quinoa – trei sferturi de cana de lapte de cocos – 2 linguri de apa – o lingura de zahar brun – un varf de sare – un sfert de cana de fulgi de nuca de cocos – o cana de capsuni feliate – o banana feliata Cum se prepara: Incepeti prin a da drumul la cuptor. Inainte de a gati quinoa trebuie sa o spalati. Folositi pentru asta o sita si o puneti sub un jet de apa. Dupa care o lasati sa se scurga. Intr-o cratita medie puneti quinoa, laptele de cocos, apa, sarea si zaharul brun. Cand incepe sa fiarba reduceti focul si lasati cam 15 minute. Din cand in cand trebuie invartit. Spre ultimele 2 minute ar fi bine sa invartiti incontinuu. Acum trebuie sa rumeniti usor fulgii de nuca de cocos. Ii puneti la cuptor intr-un singur strat pe o folie de gatit. Cam in 5 minute sunt gata si ii puteti scoate sa ii lasati sa se raceasca. Partea finala: puneti quinoa in castroane. Cu aceasta cantitate faceti cam 4 castronase. Presarati deaupra fructele: banane si capsuni. La final presarati fulgii de nuca de cocos. Serviti totul cald!