Paine cu dovleac

Paine cu dovleac

De cate ori tinem o cura de slabire stim ca trebuie sa renuntam la paine. Insa la aceasta paine cu dovleac de mai jos nu. Este facuta fara faina alba, aceasta fiind inlocuita cu substitute mult mai bune. Probabil ca nu ai acasa toate aceste ingrediente si pe multe dintre ele nici nu le-ai gustat pana acum. Asa ca poti incepe cu aceasta reteta pentru a invata un nou mod de a gati. Este reteta ideala pentru tine, dar si daca vrei sa iti impresionezi toti prietenii.

 

Ingrediente de care ai nevoie

1 cana de faina din migdale

un sfert de cana de faina de nuca de cocos

4 oua

jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu

jumatate de lingurita de scortisoara

1 cana zahar de nuca de cocos

jumatate de cana de piure de dovleac

un sfert de cana de ulei de cocos topit

3 linguri de lapte de cocos

1 pastaie de vanilie

 

Cum se prepara painea cu dovleac

Incepeti prin a da drumul la cuptor. Alegeti si tava in care veti face painea si acoperiti-o cu hartie de copt.

Puneti impreuna: faina, scortisoara, bicarbonat de sodiu, sare si zahar de nuca de cocos si le mixati cu un blender. Adaugati peste piureul de dovleac, uleiul si laptele de cocos, vanilia si oul si amestecati din nou. 

Puneti acest amestec in tava de copt si bagati in cuptor. Trebuie sa ramana acolo cam 45 de minute. Ca sa verificati daca este facuta folositi o scobitoare (vedeti daca iese afara curata). 

Se lasa sa se raceasca in jur de 15 minute inainte de a incerca sa o scoateti din tava.