Ce spui de biscuti cu ciocolata care nu te ingrasa? Sunt sigura ca iti suna si tie bine o asemenea propunere. Acesti biscuiti nu contin produse lactate si faina este inlocuita cu o alternativa mai sanatoasa. Nici zaharul nu este recomandat, ci siropul de artar. Speram ca, incet, incet, te vei obisnui sa gatesti si altfel, inlocuind retetele traditionale nesanatoase si invatand alternative mai bune. Ingrediente de care ai nevoie 5 linguri de ulei de cocos 4 linguri de sirop de artar 2 linguri de lapte de migdale (ai grija sa nu contina zahar) 2 cani de faina de migdale vanilie sare o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu ciocolata rasa Cum se prepara Da drumul la cuptor sa se incalzeasca. Intr-un castron pune impreuna uleiul de nuca de cocos, siropul de artar, vanilia si laptele de migdale si amesteca-le bine. Intr-un alt castron combina faina de migdale cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Toarna peste ele amestecul lichid. Adauga si bucatelele de ciocolata. Intr-o tava pune o foaie de copt si indinde aluatul in bucati rotunde, separate. Este bine sa lasi spatiu intre ele, intrucat isi vor mari volumul. Se lasa in cuptor pana la 20 de minute, astfel incat suprafata sa prinda un pic de culoare. Le poti manca si calde si reci, cu un pic de lapte de migdale. O portie de astfel de biscuiti are 200 de calorii.