Quesadilla cu legume si branza de capra

Quesadilla cu legume si branza de capra

 Nu esti obisnuita sa mananci multe legume si tragi incontinuu catre ceea ce in general numim fast-food? Ei bine, avem o reteta care cred ca te va ajuta ca macar astazi sa mananci mai sanatos. Si, cine stie, te va inspira si pentru mesele viitoare. Pentru ca legumele sunt delicioase, totul este sa stii cum sa le prepari.

 

Ingredientele de care ai nevoie

o lingura de ulei de masline

o ceapa taiata marunt

o jumatate de lingurita de chimion

sare si piper

lipii

o jumatate de cana de branza de capra (alegeti una tare si o dati pe razatoare)

o jumatate de rosie taiata cuburi

ierburi proaspete, cum ar fi busuioc sau salvie

 

Cum se prepara

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul la caldura medie. Se adauga ceapa si se tine in jur de 5 minute, pana cand devine transparenta. Se adauga sarea, piperul si chimionul. Se pune rezultatul intr-un castron.

In aceeasi tigaie asezati o lipie si o puneti pe foc. Presarati branza pe ea, raspandita in mod egal. Pe jumatate din ea puneti ceapa, rosiile si ierburile proaspete. Indoiti cealalta jumatate peste. Lasati pe foc inca un minut, sa se patrunda si branza sa se topeasca.

 

Pofta mare!