Te-ai plictisit de sandvisuri la pranz? Ei bine, avem o alternativa perfecta la ele. Te vom invata sa faci cea mai buna umplutura pentru tortilla. Desi este o masa vegana este plina de proteine. Are un gust un pic dulce, dar si acru din cauza lamaiei. O portie are 500 de calorii si te tine in forma toata ziua. Ingrediente de care ai nevoie (pentru 4 portii) o jumatate de cana de quinoa trei sferturi de cana de boabe de porumb o jumatate de cana de afine uscate o jumatate de cana de struguri un sfert de cana de seminte de floarea soarelui doua linguri de patrunjel tocat un sfert de cana de ulei extravirgin zeama de la jumatate de lamaie o lingura de mustar o lingura de marar tocat 4 tortilla din cereale integrale Cum se prepara Foloseste o sita si spala bine boabele de quinoa. Pune la fiert o cana de apa intr-o oala. Adauga quinoa si lasa sa fiarba la foc mic pentru 15 minute. Se lasa apoi deoparte ca sa se raceasca. Se adauga boabele de porumb, afinele, strugurii, semintele de floarea soarelui si patrunjelul si se amesteca bine. Intr-un castron mic se amesteca uleiul cu sucul de lamaie, cu mustarul si mararul. Se vor face 4 tortilla umplute. Se pune un sfert din amestecul de quinoa in fiecare tortilla, astfel incat marginile sa fie libere. Deasupra se toarna un pic din sos si apoi se impatureste.