Daca tot e sezonul verziturilor am descoperit aceasta reteta extrem de gustoasa, plina de nutrienti si cu putine calorii. Poate fi folosita ca garnitura sau ca fel principal la cina. Depinde de dispozitia ta si de ce iti mai poti imagina pe langa ea.
Fasole verde cu usturoi
Timp de preparare: 25 de minute
5 portii
157 calorii/portie
Ingrediente:
1 lingura de unt
3 lingurii de ulei de masline
O capatana mica de usturoi, curata de coaja si tocat
2 cutii de conserva de fasole verde (scurse de zeama)
Sare si piper
30 grame parmezan ras
Mod de preparare:
Aeaza o tigaie mare la foc mediu, topeste untul impreuna cu uleiul de masline si adauga usturoiul. Lasa usutoriul sa se caleasca, amestecand frecvent, pana ce devine rumen. Adauga fasolea verde si asezoneaza cu sare si piepr. Lasa totul pe foc aproximativ 10 minute, pana ce se inmoaie fasolea. Ia tigaia de pe foc si adauga parmezan razuit.
COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.
Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: