Am spus-o de nenumarate ori: salatele sunt preferatele mele si cu cat sunt mai colorate, cu atat par mai gustoase. Iar combinatia de sfecla cu sparanghel si branza de capra este absolut delicioasa. Salata cu spanaghel, branza de capra si sfecla rosie Timp de preparare: 25 de minute 4 portii 144 calorii/portie Ingrediente: 3 linguri de otel balsamic 1 lingurita de mustar Dijon O lingura si jumatate de unei de masline extra virgin 1 lingura apa calda 8 sfecle mici de la conserva 450 grame sparanghel Un varf de lingurita de sare Un varf de lingurita de piepr Frunze de salata verde 1 lingura seminte pentru salata 100 grame branza de capra maruntita Mod de preparare: Amesteca 2 linguri de otet balsamic cu mustarul. Toarna incet apoi o lingura de ulei de masline si o lingura de apa calda si amesteca bine. Pune sfecla intr-un bol mare cu o lingura de otet balsamic si las-o sa se patrunda. Incalzeste cuptorul la 230 de grade Celsius. Pe o hartie de copt aseaza sparanghelul si stropeste-l cu uleiul de masline ramas. Presara apoi pe deasupra sarea si piperul. Pune tava la jumatatea cuptorului si lasa sparanghelul la copt timp de 10 minute, amestecand cel putin o data. Aranzeaza intr-un bol frunzele de salata verde, sparanghelul si sfecla. Presara pe deasupra semintele si branza de capra. Asesoneaza cu sosul si serveste imediat.