Pui cu parmezan, reteta de primavara

Pui cu parmezan, reteta de primavara

Toate aceste frunze verzi care se gasesc pe tarabele din piete, pe langa faptul ca sunt extrem de gustoase, mai sunt si pline de nutrienti si, extrem de sarace in calorii.

Pentru azi, am pregatit o reteta de primavara, delicioasa si usor de facut.
 
 
Pui cu parmezan
Timp de preparare: 10 minute
4 portii
330 calorii/portie
 
Ingrediente:
 
1 albus de ou
5 linguri de parmezan razuit
4 piepti de pui, fara os si piele
400 gr cartofi noi, taiati in bucati mici
150 gr mazare congelata
1 mana de baby spanac
1 lingura de otet
2 linguri de ulei de masline
 
 
 
Mod de preparare:
 
1. Incalzeste cuptorul la o temperatura medie, iar apoi pune folie de aluminiu in tava de copt. Bate albusul intr-o farfurie cu putina sare si piper si aseaza parmezanul pe alta farfurie. Scufunda carnea in albus de ou si apoi trece-o prin parmezan. Pune apoi pieptul de pui la cuptor si coace-l pentru aproximativ 10-12 minute, sau pana ce devine auriu si crocant.
2. Intre timp, fierbe cartofii pentru 10 minute, iar in ultimele 3 minute adauga si mazarea. Apoi scurge legumele de apa. Amesteca legumele fierte cu frunzele de baby spanac, cu otetul si uleiul si asezoneaza cu sare si piper. Imparte totul la patru farfurii si gata o cina de primavara extrem de gustoasa.