Pentru ca luna aceasta ne-am propus sa scriem despre vitamine, minerale si despre ce putem face ca sa avem un aport bun de nutrienti, reteta de azi va fi chiar o bomba de vitamine, gustoasa, usor de preparat si potrivita oricarei diete. Humus de casa din sfecla rosie Timp de preparare: 20 minute 5 portii 145 de calorii/portie Ingrediente: O sfecla rosie mica 250 grame naut fiert 1 catel de usturoi 3 linguri de tahini 3 linguri de suc de lamaie 60-100 ml apa O lingurita si jumatate de chimion O jumatate de lingurita de sare Mod de preparare: Curatat sfecla rosie de coaja si pune-o la fiert pentru 15 minute. In timp ce sfecla se fierbe, zdrobeste usturoiul intr-un procesor alimentar, iar apoi adauga si nautul si restul ingredientelor. La sfarsit adauga si sfecla si mai pune putina apa daca este nevoie. Proceseaza totul pana ce obtii o pasta cat mai fina. Poti servi humusul cu lipie, nachos sau sticks-uri din legume crude. Distribuie articolul pe: